De naam LaCrea verwijst naar het woord creativiteit, hier streven we naar. Na kort discussiëren zou het dan ook niet lang duren voor we beseften dat dit de naam was die zou blijven plakken. Wij zijn een jonge non-profitorganisatie welke is opgericht in augustus 2015. Onze organisatie heeft alles te maken met korte films en het genereren van een boodschap naar onze kijkers.
 
Ons team bestaat uit zowel amateurs als professionals die nauw samenwerken om LaCrea tot een feit te maken. Ontstaan uit het voormalige Mamesa Film Productions leerde ons dat dit dé beste manier is om te werk te gaan, zoals we ervoeren in voorgaande projecten. Het verschil is de kwaliteit, laten zien dat het mogelijk is om creatief te zijn. Een doel om naar te streven en trots te zijn op het laten zien van onze mogelijkheid en wil om door te groeien, om door te gaan. Dat maakt LaCrea speciaal! We willen graag uitdagingen accepteren en onze producties blijven realiseren en innoveren.
 
Daarnaast zijn we er voor iedereen die zijn of haar creativiteit wil tonen, wil deelnemen, of gewoon wil zien hoe het allemaal werkt. Dus als je geïnteresseerd bent, laat het ons weten, dan nemen wij contact met je op! Nieuwe leden zijn juist dát wat ons in leven houdt, wij zijn erg blij en verheugd bij het ontvangen van nieuwe aanmeldingen.